Image 1 Image 1 Image 1 Image 1 Image 1 Image 1

Portfolio

Mieszkanie, Zielone Tarasy Rzeszów.

Mieszkanie położone w spokojnej części Rzeszowa. Początkowy układ mieszkania nie był zbyt udany. Widoczny podział stref, szeroki, niewykorzystany korytarz powodował utratę powierzchni użytkowej. Łazienka o nieregularnym kształcie ciężka do aranżacji. Po zmianach mieszkanie zostało podzielone na dwie strefy. Oficjalną "publiczną" oraz sypialnianą. Łazienka została połączona z wc dzięki czemu udało się wygospodarować dodatkowe szafy wnękowe w części dziennej. Jasne kolory z kilkoma akcentami nadają wnętrzu charakter i powiew nowoczesności. Bardzo modny materiał jakim jest kamień/marmur został użyty w postaci płyt w rozmiarze 300x100cm jako okładzina ściany oraz zostały nim ukryte drzwi do łazienki i szafy wnękowej. Powtórzenie tego materiału znajdziemy również w łazience. W sypialniach zostały wygospodarowane dodatkowe szafy i półki.


Kuchnia, mieszkanie Rzeszów

Kuchnia otwarta na salon w mieszkaniu w Rzeszowie w stylu vintage. Modna, klasyczna, drewniana podłoga ułożona we wzór jodełki francuskiej w połączeniu z podobnym wzorem mozaiki kamiennej przy meblach nadaje odpowiedni charakter i ułatwia utrzymanie czystości przy blatach roboczych. Pasującym elementem dekoracyjnym jest również płytka nad blatem kuchennym w imitacji białego marmuru. Całość uzupełniają blat, stół, krzesła i zasłony w odcieniu szarości oraz szerokie, drewniane żaluzje.


Kancelaria adwokacka, Rzeszów

Kancelaria adwokacka położona w Rzeszowie na ul.Litewskiej. Zdjęcia po realizacji, jeszcze bez wyposażenia. Całe wnętrze utrzymane w surowym, industrialnym stylu. Prawdziwy, betonowy strop kontrastuje z czystą bielą, cegłą i drewnem. Uzupełnieniem stopu są panele betonowe w ciekawej formie z podświetleniem. Ciemne drewno ociepla wnętrze i nadaje mu charakter. Przeszklenie do pokoju dzieli wnętrze, ale nie zabiera przestrzeni. Czarne elementy wystroju w postaci lamp, rusztowania do nich i ramy przeszklenia dopełniają wnętrze.


Mieszkanie, SkyRes Rzeszów

Mieszkanie położone w budynku mieszkalnym przy biurowcu SkyRes. Część dzienna przeszła największą metamorfozę. Układ pionów i przyłączy wod-kan pozwolił powiększyć przestrzeń dzienną, przenieść kuchnię na drugą stronę mieszkania a jej pierwotną przestrzeń zajęła pralnia razem ze spiżarnią. Kolorystyka wnętrza bardzo delikatna, spokojna. Ściany białe, dodatki drewna i ciepłe szarości. Całość pomimo prostej formy, braku mocnych, kolorystycznych akcentów tworzy spójną całość która z biegiem czasu nie znudzi się a dzięki kilku ciekawym kształtom zabudowy i dodatków dalej będzie zachwycać.